Παροχές

Παροχές

Το Eutopia Suites αποτελείται από άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Πρωινό

Το πρωινό μας δεν είναι απλά ένα γεύμα. Είναι μια εμπειρία που σας ταξιδεύει στην παράδοση και την αυθεντική γεύση της Σίφνου, προσφέροντας φρέσκα τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές. Απολαύστε το πρωινό μας και ζήστε την αυθεντική γεύση του νησιού.

Η Πισίνα

To Eutopia Suites διαθέτει κοινόχρηστη εξωτερική πισίνα στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους με ασφάλεια και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα τους.  Οι αναπαυτικές ξαπλώστρες είναι ιδανικές για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση κάτω από τον φωτεινό ελληνικό ήλιο.

Το Fitness Corner

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και δύναμη στο υπαίθριο Fitness Corner μας. Εξοπλισμένο με πάγκο, αλτήρες, στρώματα και μπάλες γυμναστικής για τη διασκέδαση των μικρών φίλων της γυμναστικής προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία ευεξίας για τους επισκέπτες μας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Χαλαρώστε στις ξαπλώστρες μας με θέα το Αιγαίο

Απολαύστε τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και τη θέα του Βαθιού από τις άνετες ξαπλώστρες μας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας cocktail και ζήστε στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας με τους αγαπημένους σας στο Θεϊκό τοπίο του Eutopia Suites Sifnos.

Η Ιδανική Τοποθεσία του Ξενοδοχείου μας

Χαλαρώστε και απολαύστε την παραλία χωρίς κανένα άγχος για τη μετακίνηση. Η άμεση πρόσβαση είτε με τα πόδια είτε οδικώς στο θαλασσινό τοπίο αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για μια αναζωογονητική & σύντομη απόδραση.

Άνετη Μεταφορά από το Λιμάνι στο Ξενοδοχείο

Αφήστε τις μετακινήσεις στα χέρια μας και απολαύστε την μετακίνηση σας στο νησί και σε τοποθεσίες που επιθυμείτε να επισκεφθείτε. Με επιπλέον κόστος, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που εξασφαλίζει την ευκολία και την άνεσή σας από την πρώτη στιγμή της άφιξής σας.

Ενοικίαση Οχήματος & Ιδιωτικό Πάρκινγκ

Απλά, άνετα & αξιόπιστα επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να απολαύσετε την άνεση των μετακινήσεων σας με το ενοικιαζόμενο όχημα σας στη Σίφνο καθὀλη τη διάρκεια των διακοπών σας. Επιπλέον άνεση, ο διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ του Eutopia Suites Sifnos.

Διαμονή

Έχουμε την ιδανική Σουίτα για εσάς

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
TOP